Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 18 de juliol del 2017

Francisco Sellés demana disculpes i es converteix en el nou alcalde de Beniarrés

El nou alcalde també s'ha disculpat pels fets ocorreguts el passat 8 de juliol

Malgrat la polèmica per les fotografies que han circulat per les xarxes socials després d'obrir les portes del consistori a un grup d'amics durant la seua festa d'aniversari, Francisco Sellés ha sigut nomenat alcalde de Benaiarrés per majoria i en un acte multitudinari.

L'acte ha sigut molt cordial, no s'han creuat paraules fora de context i totes les critique hi han sigut constructives. El públic ha rebut al nou alcalde amb forts aplaudiments i i pareix que també amb il·lusió.

Imatge de la presa de posessió


L'oposició no ha canviat el seu punt de vista i ha votat en contra d'aquesta alcaldia, comentant que semblava una legislatura pactada i que no els han tingut en compte en tot el que ells han proposat. També han comentat que el temps que porten d'alcaldia no hi han fet res per a revitalitzar el poble, i que ''intentarem ajudar-vos en aquelles coses que creiem que siguen interessants''. Per altra part també ha deixat clar que son els portaveus de la meitat del poble, ''ens tindràs ací sempre que ens busques per a acords que imposes que puguem tirar tots endavant'', ''esperem que siguen dos anys de col·laboració''.

Una vegada nomenat alcalde, Francisco Sellés ha demanat disculpes per l'ocorregut el passat 8 de juliol, ''No té res a veure amb el que es publica en la premsa, però en tot això reconec que no va ser una decisió molt encertada, no va ser un acte amb mala intenció i en cap moment se m'ocorreria danyar la imatge d'aquest ajuntament'', ''simplement vull deixar clar que mai s'ha fet res amb intenció de molestar a ningú i si ha sigut així vull disculpar-me una vegada més amb aquelles persones que s'hagen sentit ofeses i promet que mai tornarà a passar per la meua part''.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA



Crítiques a la falta d'accions per a la «revitalització»

El grup socialista va apel·lar al fet que el nou alcalde de Beniarrés «escolte més al poble» en els dos anys que queden de mandat, alhora que va criticar al PP per «no estar duent a terme cap actuació per a revitalitzar el poble». La localitat ha perdut 300 veïns en les últimes dues dècades. Des del PSOE creuen que Sellés va haver de demanar disculpes abans. Compromís, per la seua banda, va arribar a denunciar la polèmica festa davant la Guàrdia Civil per «ofensa» a les institucions.

El nou alcalde després de rebre la vara


Noticia publicada a INFORMACION

1 comentari:

Anònim ha dit...


En un pueblo de la comarca el comtat,se procedía a unas elecciones locales las cuales su antecesor alcalde no quería presentarse de nuevo ( motivos personales) comunicándolo a sus superiores de partido y recibiendo el no como respuesta, es decir tienes que presentarte y ganar como en las elecciones anteriores ya que no debemos permitir perder dicha alcaldía y con usted la tenemos mas asegurada que con el segundo de la lista del partido. Y de sus
personales ya hablaremos mas a delante, en un corto plazo de tiempo. Usted tendría acceso a Diputación u a otro organismo que tanto desea, y de este modo mataremos dos pajaros de un tiro.
Resulto venir unas elecciones autonómica las cuales resultaron un fatídico desastre ya que el mismo partido en cuemotivos stión perdio la presidencia y con ello el gobierno autonómico, debido a la unión de otras fuerzas políticas.
Los proyectos e intenciones de solucionar sus motivos personales, tuvieron que esperar a mucho pesar pos ambos representantes de el partido alcalde y el segundo en lista . A el final todo iba a llegar a los dos años aproximados, en la planta superior se informa de que ya tiene solución a sus motivos personales por tanto ya puede pasar el cargo de alcalde a el segundo de su partido. Bueno señores lo dejamos en sus manos , juzguen ustedes mismos, no mencionamos nombres ni pueblos por el mero hecho de que esta pequeña historia pudiera ser mera ficción..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...