Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 11 d’abril del 2017

No tot es guanyar diners


Article d'opnió que ha sigut publicat al diari digital ARAMULTIMEDIA

"L'he coneguda com a Caja de Ahorros de Alicante y Murcia, com a Caja de Ahorros del Mediterraneo i finalment, després d'haver-la saquejat, fet un ús polític d'una entitat del poble valencià que la porta a la quebra i vendre-la per 1 €, com a Banc de Sabadell.

Des de que tinc ús de raó he tingut una llibreta d'estalvis en aquesta entitat financera. De menuts a l'estiu ens donaven tovalloles o samarretes per fer un xicotet ingrés i fins i tot, ens oferien cinema a algun local públic.

Aquest mes de Maig, tanca les portes la oficina del Banc de Sabadell a Beniarrés i altres 42 oficines a les comarques alacantines. Abans ja havien tancat altres oficines a les poblacions del Comtat, posant-los un caixer que funciona quan funciona i sense importar a aquests directius com quedaran els seus clients.
L'oficina del Banc Sabadell a Beniarrés

Tanquen el lloc on molta gent d'aquestes poblacions té els seus estalvis i on te els seus rebuts, on viu gent major que no entenen com funcionen els caixers als quals es tindran que encarar, que no saben fer gestions per Internet, però aquests grans financers que més el dona? sols volen guanyar diners i si segons ells no es rentable, es tanca, sense importar eixos clients fidels que han tingut sempre i que han passat de pares a fills.

Les poblacions menudes del Comtat estan condemnant-nos a desaparèixer davant la manca d'inversions de les administracions, la manca de mitjans de transport públics, la reducció de serveis, la qual cosa porta l'envelliment i disminució de la població en la practica totalitat dels pobles del Comtat doncs el jovent marxa per trobar treball o un habitatge econòmic a altres poblacions més grans.

Sembla que sols ens volen per que "la gente de la ciudad" tinga un lloc on anar per estar en contacte amb la natura, per a que els cuiden els espais naturals i tindre un lloc tranquil on passar les seus vacances, però amb tots els serveis que mantenim amb els nostres impostos els qui vivim tot l'any als nostres pobles.

La marxa del Banc de Sabadell, es un nou eslavó en la cadena que està portant als pobles als seus despoblaments, a la manca de serveis i a fer cada vegada menys atractiu el que la gent jove opte per quedar-se a viure al poble on el van parir i on s'ha criat."

Frederic Jordà Crespo

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una mort anunciada he ahi perquè tant interès en oferir préstecs, aquesta clar que l'traspassar a una altra entitat vendran deute

Anònim ha dit...

Una mort anunciada de tot un poble, 10 anys de vida li queden a Beniarrés.
Quina ser el pròxim forn en tancar. Cada vegada menys gent jove al poble i cada mes moren dos persones. Una llastima de poble que en menys de 10 anys hem vist com s'afonava en un pou sense fons.
Esperem que els regidors de Beniarrés ho arreglen.
Per cert la meitat viu fora del poble.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...