Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 17 de maig del 2016

Que passa amb el programa "XarxaLlibres "?

La Generalitat Valenciana, juntament amb les Diputacions i els Ajuntaments va realitzar al prinicipi del curs escolar una campanya per tal de crear una xarxa de llibres gratuïts a les escoles valencianes baix el nom de “XarxaLlibres”, la qual cosa consistia en que les administracions públiques et tornaven 200 € si al final del curs tornaves a l’escola els llibres en bon estat.

D’aquest 200 €, 100 € te’ls pagava l’Ajuntament i la resta te’ls ingressaven una vegada havies tornat els llibres en condicions.

Els Ajuntaments que així ho estimaren oportú, signaven aquest conveni, per fer realitat aquesta xarxa de llibres, l’objectiu del qual es que els pares i mares no paguen mai més llibres escolars als alumnes d’educació obligatòria.

L’Ajuntament de Beniarrés, va signar aquest conveni i així va pressupostar 7.200 € al pressupost municipal de l’any 2016 per a fer front a la despesa de 100 € per alumne que hagués presentat tota la documentació requerida per part de la Conselleria d’Educació i que vaser entregada a l’Ajuntament.

A poc més d’un mes per finalitzar el curs, l’Ajuntament de Beniarrés no ha fet la devolució dels 100 € als pares i mares que així ho van sol·licitar, desconeguent el motiu pel qual no s’ha realitzat a data d’avuí aquesta devolució, sent que el principal entrebanc per a no fer-ho era la no aprovació del pressupost municipal de Beniarrés, cosa que fa mesos que ha estat aprovat.



Altres poblacions veïnes ja han fet efectiu aquest devolució dels 100 €. El motiu pel qual no s’ha fet aquesta devolució al nostre poble sols l’alcalde i l’equip de govern ens ho poden explicar però si en altres Ajuntaments s’ha fet l’abonament, també es podrà fer al nostre.


No seria massa demanar que des de l’Ajuntament es donaren explicacions d’aquest retard en fer efectiu aquesta devolució. D’ells depen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que done la cara el ajuntament y prou ya d'escuses barates

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...