Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 3 de març del 2015

Quants diners deu Beniarrés?

Segur que aquesta pregunta que li dóna títol aquestes paraules se l’haureu fet un munt de vegades: Quants diners deu l’Ajuntament de Beniarrés?

Al pressupost aprovat per part del consistori de l’any 2015, figura un informe sobre el deute que té l’Ajuntament. En ell ix especificat la quantitat i l’entitat financera, aixi com quan es va formalitzar el préstec i quan es cancel·la.

Hi han operacions de crèdit de dos tipus a llarg termini i a curt termini. A llarg termini hi han diferents anualitats per tornar-lo i a curt termini s’ha de tornar en el mateix any, es a dir, en aquest cas al llarg de l’any 2015.

Haureu escoltat tot tipus de xifres, que si molts diners que si poquets. La quantitat total que deu l’Ajuntament de Beniarrés és de 229.264,30 € i que podeu veure seguit tota detallada en la imatge següent:




Realment es un xifra elevada i molt preocupant per a un poble com el de Beniarrés , a més a més, si tenim en compte que portem des de que governa el Partido Popular, gastant tots els anys més diners dels que s’ingressen i  per tant creant un dèficit financer que va passant-se d’un any per a l’altre, tenint que recórrer a préstecs bancaris per a fer front als pagaments diaris.


Deixe a cadascú que es faça la seua pròpia valoració i com s’ha arribat a aquesta situació financera, que tots i totes haurem de pagar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...