Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 19 de març del 2015

La Unió Musical de Beniarrés participa al certament de bandes de Torrevella.


Dissabte 21 de Març a l'auditori de Torrevella

Sis agrupacions musicals es donaran cita aquest pròxim dissabte, 21 de març, en el XLIV Certamen Provincial de Bandes de Música, que organitza la Diputació Provincial amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. L'Auditori de Torrevella serà escenari de la segona secció, on actuen bandes fins a 65 músics, sent l'amfitriona de l'esdeveniment és la Unió Musical Torrevejense (UMT).

L'Auditori Internacional de Música de Torrevella acollirà l'audició de la segona secció a les 10:00 hores i a les 17:00 hores. Al matí actuaran la Unió Musical del Fondó de les Neus, la Societat Musical L'Harmònica de Coix, la Societat Musical L'Aliança de Mutxamel i la Societat Ateneu Musical de Cocentaina; mentre que a la vesprada ho faran la Unió Musical de Beniarrés i el Centre Artístic Cultural 'Verge de la Pau' d'Agost.

En aquest cas, les bandes interpretaran obligatòriament 'Valencianes' d'Eduard López-Chávarri. La banda guanyadora representarà a la província d'Alacant en igual secció en el Certamen de la Comunitat Valenciana, el pròxim mes d'octubre, on competirà juntament amb les guanyadores de les províncies de València i Castelló. La banda amfitriona, la Unió Musical Torrevejense, tancarà l'acte amb el lliurament dels reconeixements i coneixent la fallada del jurat. L'entrada és lliure fins a completar aforament.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...