Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 12 de març del 2015

Comença el ball de noms

El proper dia 24 de Maig de 2015, totes i tots, els majors de 18 anys estem cridats a participar en l’elecció de les formacions polítiques que volem que foren les Corts Valencianes i l’elecció dels nostres Ajuntaments.

Des de fa un temps la gent pregunta quines son les persones que es presenten a l’alcaldia de Beniarrés i  entre quines formacions polítiques podrem triar per tal de governar el nostre poble els propers 4 anys.

Alguns, ho diuen públicament, altres callen creant un cert misteri sobre qui son els caps de llista de les formacions que es presenten per a formar part de l’Ajuntament de Beniarrés, que si no hi ha cap novetat d’última hora, seran Partido Popular, Partit Socialista del País Valencià i Compromis.

Respecte  a les persones que encapçalen les diferents llistes electorals i que es presenten per a ser alcalde vaig a dir el que he escoltat de pròpia veu: Per el Partido Popular no es presenta el actual alcalde. Luís Tomás Lopez, tal com va dir en sessió plenària, de pròpia veu, el passat mes de setembre. Per el Partit Socialista del País Valencià es presenta Jesus Alvaro Gozalbez Lopez, actual portaveu socialista a l’Ajuntament de Beniarrés amb un llista molt renovada de les passades eleccions municipals. Per Compromis, a hores d’ara, desconeixc el cap de llista i si segueix com a primer Pep Jordà.


Per tant, les dades i els noms que he posat, és el que he escoltat, no el que m’han dit. En breu temps es faran oficials les llistes de les diferents formacions polítiques que es presenten per a governar l’Ajuntament de Beniarrés
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...