Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 10 de febrer del 2015

Ple a l'Ajuntament de Beniarrés

Demà dimecres 11 de Febrer es celebrarà el ple ordinari a l’Ajuntment de Beniarrés que s’haguera tingut que celebrar a finals de l’any passat, allà pel mes de desembre de l’ay 2014, però que per falta de punts a l’ordre del dia s’ha posposat fins a demà.

Abans del ple de demà el darrer ple ordinari, en el qual es poden presentar mocions i fer preguntes per part dels partits que formen l’oposició, es va celebrar al setembre de 2014. És a dir, pràcticament 5 mesos sense que l’equip de govern del Partido Popular haja volgut escoltar a l’oposició.


Demà, es presenta el document més important que un govern municipal pot elaborar al llarg de tot l’any, que son els pressuposts per a l’any 2015, on es plasmen sobre el paper en que es pensen gastar els diners al llarg de l’any, quines inversions hi ha previstes, quanta gent es pensa contractar per part de l’Ajuntament i d’on pensa traure els diners l’equip govern els diners per a portar el poble en davant.

I quina es la resposta per a que la gent estiga assabenta de tant important document, el silenci. Silenci a la web municipal de l’Ajuntament de Beniarrés on la darrera convocatòria es del 28 de Novembre de 2013, si de fa més d’un any. Silenci a la megafonia municipal, on si que hi ha temps de fer bans per a qualsevol altra cosa però no per a que la gent estiga informada com van a gastar-se els seus diners. Silenci a al taulell d’anuncis on la majoria dels papers allí penjats estan grocs del temps que porten allí.

Pense que la gent deu estar informada de que ocorre al seu poble per a que es formen una opinió verídica, de primera ma de com es gestiona un poble i de qui el gestiona, si no podem caure en el tòpic de dir que tots els polítics son iguals o de creure’s el que veus interessades pregonen per cantons i carrers de Beniarrés, faltan moltes vegades a la veritat.


Simplement en queda convidar-vos a assistir-ne a la sessió plenària d’aquest dimecres a les 19:30 hores al saló de plens del consistori, tal vegada siga la última vegada que ho faig en aquesta legislatura.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...