Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 25 de febrer del 2015

Son més que números

En el passat ple ordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés el dia 11 de Febrer d’aquest any, es van acordar diferents punts entre els regidors i regidores assistents  com la modificació del Consorci de la Brossa, aprovació del compte general, aprovació del pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2015 o donar compte dels decrets d’alcaldia, entre altres punts.

En altres articles donaré a coneixer algunes dades interessants del pressupost general de l’Ajuntament de Beniarrés per al present any, que va ser aprovat amb els 5 vots favorables dels representants del Partido Popular.

Però en aquestes línies, voldria exposar un decret d’alcaldia, més en concret en el 124/2014. Aquest decret fa referència a una modificació de crédits. Molts us preguntareu que es això, doncs una modificació de crèdits es pillar els diners que estaven destinats a gastar en una cosa per a gastar-se’ls en un altra..
 
Decret 124/2014. Modificació de crèdits.

Com podeu veure en la imatge de dalt, el que s’ha fet és destinar 9.437 € que anaven destinats per activitats culturals i esportives, 2.395 € que anaven destinats per activitats relacionades amb la sanitat i 2.000 € que anaven destinats per al foment del valencià ( eixe valencià que tant li fa falta a Rita Barberà i altres dirigents com el nostre president Alberto Fabra), tots aquests diners que sumen 13.832 €, destinar-los a la partida de Festes Populars, una partida que inicialment ja comptava amb 30.000 €, sumant un total de 43.832 €.

Lo que al meu parer és greu, per no dir un altre qualificatiu, es deixar de fer activitats culturals, o  deixar de subvencionar activitats d’associacions del poble que han demanat ajuda per portar endavant la seua tasca, o dir que no hi han diners per a fer activitats esportives o obrir més dies la piscina. No realitzar programes de prevenció de malalties o subvencionar certs medicaments o altres activitats relacionades amb la salut. No fer cap curs de promoció i aprenentatge de la nostra llengua, o comprar llibres en valencià per a la biblioteca o tantes i tantes activitats i destinar aquest 13.832 € que anaven per aquestes activitats a Festes.

Festes i revetlles n’hem de tenir, però també activitats culturals i esportives, activitats relacionades amb la sanitat o promoure la nostra llengua i si Beniarrés no es pot permetre gastar-se, en una sola nit, més de 10.000 € en l’orquestra Montecarlo , doncs no se’ls gastem. Primer és la gent, es donar  serveis i respondre a les necessitats que li demanen a un Ajuntament com el nostre, que deu prioritzar en que es gasta els diners i primar les necessitats del poble per tal de millorar el dia dia dels qui vivim a Beniarrés.


Per a molts, tal vegada aquestes xifres sols són números. Per a mi són més que números, són diferents formes d’entendre per a que estan els diners de tots i totes i quines són les prioritats alhora de gastar-los i sembla que l’equip de govern de l’Ajuntament de Beniarrés també ho té clar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...