Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 10 de setembre del 2014

L'Escola "Perputxent" de Beniarrés participa en la VI edició de l'Encontre d'Ensenyants

Tindrà lloc a Onil els dies 26 i 27 de setembre.
La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat ha posat ja en marxa la sisena edició de l’Encontre d’Ensenyants per als propers 26 i 27 de setembre a Onil.

[Img #9855]
L'escola Perpuxent de Beniarrés
Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, així com per pares i mares interessats en l’educació. La primera jornada començarà divendres amb una ponència de l’escola Perputxent de Beniarrés, recentment guanyadora d'un dels prestigiosos premis Baldiri Rexach a la innovació educativa


Posteriorment continuarà amb una sessió dedicada a les eines per al plurilingüisme a  càrrec d’Anna Marzà, especialista en didàctica de la Universitat Jaume I de Castelló.

Finalment el dia acabarà amb un divertit de taller de tècniques d’expressió a l’aula en aquest cas a càrrec de la contacontes Almudena Francés.

Dissabte de matí, serà el torn de dues sessions més, una sobre els canvis en el sistema que introdueix la LOMCE i una altra sobre el projecte Enxarxat de centres de qualitat d’Escola Valenciana.

Hi haurà també una ponència sobre els recursos TIC a l’aula, a càrrec d’Encarna Pascuali de Vicent Santamaria. Per últim, serà el torn d’una xerrada de Josep Enric Escribano, d’El Tempir d’Elx, sobre com activar la presència del valencià a l’escola i a la societat.

L’assistència a l’encontre és gratuïta i només cal enviar un correu electrònic a l’organització: infotrobadesalcoiacomtat.cat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...