Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 12 d’abril del 2013

I ara que passarà..?


El proper diumenge el Beniarres CF jugarà els seu partit de lliga al camp de “La Parà” de Beniarrés.

No serà un partit més, serà l’últim partit que es jugarà amb Fede Sala i família com a gestors del bar, doncs han sigut els nous adjudicataris del bar de la piscina a la veïna població de Gaianes.

Han sigut molts anys els qui han gestionat el bar, oferint un servei al poble d’hostaleria, mantenint les instal·lacions esportives, donant-li vida a la zona esportiva, en poques paraules, eren els qui feien que el vandalisme s’acostara el menys possibles a les instal·lacions esportives de Beniarrés, impedient en lo possible que les faren mal bé.
Piscina Municipal  en "La Parà"

La pregunta que cal fer-se ara és, que pensa fer l’Ajuntament de Beniarrés amb el Bar de la Piscina? Evidentment, hi han dos opcions o traure-ho de nou a concurs per a donar-li vida a la zona esportiva i al mateix temps que es dóna una servei al poble i visitants i al mateix temps donar  treball a alguna família necessitada, que per desgràcia al nostre poble hi han  moltes o bé, es pot tancar definitivament i deixar-ho a la seua sort, que per desgràcia, tots sabem com acabarà.

En la passada sessió plenària, els representants del grup municipal socialista, van preguntar a l’alcalde si aquest any s’anava a obrir la piscina municipal del camp de “La Parà”. La resposta per part de l’alcalde, Luís Tomás, va ser que de moment, no es sabia, que faltaven molts mesos i que depenia si es rebien ajudes per contractar socorristes.

Evidentment que si el bar de la piscina no està obert, difícilment anirà gent a la piscina, en cas de que s’obriga la piscina i a l’enrevés. També serà complicat realitzar esdeveniments esportius , si no hi ha un mínim servei de bar que ofereixca menjar i beguda als esportistes.

Així, que sols l’equip de govern del Partido Popular sap les intencions que es tenen respecte al Bar de la Piscina del camp de “La Parà” i sols la seua voluntat serà la que es compleixca.

A la resta sols ens queda esperar la seua decisió però una cosa es clara, decidixca el que es decidixca, s’ha d’actuar el més aviat possible, doncs el temps passa i el vandalisme pot fer mal bé el bar i si es vol adjudicar el bar novament caldrà actuar amb celeritat per tal de tindre-ho tot en condicions de cara a la temporada estiuenca.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...