Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 15 d’abril del 2013

Desgraciadament son valencians


Hui, dilluns 15 d’abril, s’ha celebrat una reunió al col·legi “Perputxent” de Beniarrés per tal d’informar als pares i mares que portem els nostres fills a l’escola com afectarà les noves retallades en el proper curs 2013-2014 segons la resolució de data 2 d’abril de 2013
de la Conselleria d’Educació

A la reunió han acudit un nombrós grup de pares i mares, preocupats per l’educació dels seus fills i filles i que volen que estudien a Beniarrés amb una educació pública i de qualitat, no residual i deficient com ens proposa la Conselleria d’Eduació.

S’ha acordat encetar una sèrie d’entrevistes amb gent de la Conselleria d’Educació per tal de que tinguen a bé el tirar enrere aquestes retallades al col·legi de Beniarrés i que com a col·legi rural, cal tindre altres mires, no sols econòmiques, alhora de proposar retallades de mestres.

Depenent dels resultats de les converses, s’encetaran o no altres mesures de pressió per tal de que aquestes retallades, i no reestructuració com li agrada dir a la Conselleria d’Educació, no tiren endavant.

S’acosta el 25 d’abril, dia en que els valencians vam perdre el nostre autogovern i es va prohibir l’ús de la nostra llengua, i com diu la dita “Quan el mal ve d’Almansa a tots ens alcança”. Desgraciadament el mal, no ve d’Almansa, ve de València i fet per valencians.

Que trist que germans nostres vullguen la mort dels nostres pobles, doncs si mor l'escola mor el poble.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...