Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 30 de maig del 2012

Treballs per a l'estiu

S’acosta el mes de Juny. La calor comença apretar, a l’escola sols es va de vesprada i costa més l’anar-se’n a dormir.

A Beniarrés al mes d’abril hi havia 138 veïns i veïnes del poble inscrits a les llistes del SERVEF com a demandants de treball, a més a més, dels qui estan sense treball però que no estan ni inscrits a les llistes de l’atur.

Ahir llegia una noticia preocupant. Al diari INFORMACION.ES  eixia aquesta titular “ Un polvorin a la puerta de la casa”, en la qual es fa referència a que a data de 29 de maig encara no han eixiit les convocatòries per a demanar les ofertes de treball dintre dels programes PAMER, EMCORP o EZOINT. Es a dir les ofertes de treballa que s’ofereixen a aturats del poble per a treballar de 3 a 6 mesos, en diferents tasques de manteniment del mobiliari urbà, socorrista, biòlegs o peons forestals.

Tot sembla ser que com el govern de Rajoy encara no ha aprovat els pressuposts generals de l’estat, la Generalitat Valenciana no sap dels diners que disposa per a traure aquestes ofertes de treball, i al que cal sumar-li l’agreujant de que encara es deuen, per part de la Generalitat Valenciana, els diners dels programes de l’any 2011, als pobles que formen la Mancomunitat del Xarpolar.

Aquest és un fragment de la noticia publicada a l’esmentat diari realitzades per el president del Xarpolar Carlos BlanesEl problema será extensible a todos los municipios, aunque en los de pequeño tamaño, ubicados en las zonas rurales, adquiere además una dimensión social. Carlos Blanes, presidente de la Mancomunidad del Xarpolar, que integra a 27 pueblos de l'Alcoià, El Comtat y la Marina Alta, manifestaba que "aparte de que no se van a poder realizar tareas de prevención de incendios ni obras en los pueblos, habrá muchos parados que este año no podrán aliviar su situación trabajando dos meses en estas brigadas".

Con todo, los ayuntamientos de estas poblaciones tampoco tendrían claro si acogerse a las ayudas en el caso de que finalmente se convocaran, dado que todavía se les adeudan la mayor parte de las de 2011. "La deuda con los pueblos del Xarpolar puede rondar el medio millón de euros, lo cual es mucho para ayuntamientos de este tamaño", enfatizó.”

Per tant, tot sembla indicar, que desgraciadament, aquest any aquestes ofertes de treball que donaven feina a gent parada de Beniarrés no es portaran endavant o si es porten endavant, es faran de forma molt reduïda, degut als arguments dalt exposats.

Però ara ve la segona part. A l’estiu es quan més feina hi ha al poble amb la piscina o piscines, el manteniment dels jardins, la neteja viaria, els actes festius i molta més feina, per a tant sols dos treballadors municipals, als que cal respectar-los els seus dies de vacances com qualsevol treballador.

La qüestió és, com s’ha de mantenir el poble net i en les mínimes condicions?, que han de fer hores extra aquests treballadors per cobrir totes les necessitats?, es contractarà algú sense cap subvenció?, com es seleccionarà? i altres questions que vosaltres es plantejareu.

Espere que finalment l’Ajuntament de Beniarrés sol·licite aquests programes de treball per tal d’ajudar alguna família del poble i si la Generalitat no paga, segur que saben a quina porta tocar o quin telèfon marcar per a cobrar, per ai amic, el que passa es que els dos son del mateix partit i em poden pegar un marmoló si alce molt la veu.

XXV Trobada d'Escoles Valencians: 2 de Juny Alcoi


Les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials diverses han unit esforços en defensa del valencià. Són motor anual de canvi social. Altaveu de reivindicacions.

Enguany, com a conseqüència continuada del balafiament de recursos públics, l’administració ha decidit retallar d’on no cal, d’on ens fan mal: dels serveis públics, dels treballadors públics. L’escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió, bona gestió, més valoració social.
Els drets laborals, l’atenció adequada i de qualitat de l’alumnat empitjorarà greument si no diem junts, com més fort millor: NO A LES RETALLADES! SÍ AL VALENCIÀ!!
Des d’Escola Valenciana us animem a emprendre un moviment decidit per tal d’organitzar, debatre i participar activament en les Trobades. Ens hi juguem molt, ara i en el futur més immediat.
Les Trobades són vostres, les Trobades sou vosaltres. Escola Valenciana sou vosaltres. I l’educació pública, de qualitat i en valencià…, sou vosaltres. SOM TOTS.
MATÍ

10h. Concentració de bicicletes a la plaça Al-Azraq.

10.30h. Inici de la volta en bicicleta en defensa dels serveis públics. Eixida i tornada a la plaça Al-Azraq.

Alhora, inici de les partides de raspall dels centres educatius de la comarca i taller d’iniciació a la pilota valenciana, C/Joanot Martorell.

12h. Descoberta del mural ceràmic commemoratiu de la XXV Trobada al CP Miguel Hernández, acompanyats pel grup de dolçaines BARXELL.

12.30 a 13.30h. Apertura de la fireta, les atraccions i les exposicions a la plaça Blas Domingo Llidó i Centre Social de la Zona Nord.

Concer
t a càrrec dels conjunts instrumentals de l’Escoles de la Societat Unió Musical d’Alcoi i Música Nova d’Alcoi.



VESPRADA

17.30h. Inici dels tallers.

18h. Inici de les sessions de contacontes a càrrec de Llorenç Giménez i Jordi Raül Verdú Pons, al costat de l’Escoleta Infantil Municipal i jocs al parc de Caramanxel.

19.30h. Berenar popular, organitzat per l’ampa del CP Miguel Hernández, davant de la plaça Blas Domingo Llidó.

20h. Finalització dels tallers, contacontes i jocs.

Inici, a l’entaulat, del “flash mob” pel valencià a càrrec de l’Associació de veïns de la zona nord.
En acabar un minut de xiulada popular “No a les retallades” i un minut d’aplaudiments populars “Sí al valencià”.

20.30h. Salutacions i cançó de la Trobada.
E
n acabar inici de l’espectacle musical “El viatge de Marcel el marcià”

Després de l’actuació temps per sopar. Recomanem el menú trobada, 
5€, que ens serviran en els bars col·laboradors.

23.30h. Correfocs dels Dimonis Rafolins de l’Alqueria d’Asnar. Inici i final a l’entaulat.

dimarts, 29 de maig del 2012

La Primera Comunió a Beniarrés


Aquest diumenge 3 de Juny, 9 xiquets i xiquetes de Beniarrés prendran el sagrament de la Primera Comunió a l’església Sant Pere Apòstol de Beniarrés a les 12:00 hores. Després de 3 anys de preparació arriba l’hora tant esperada per molts xiquets i xiquetes, i com no, per molts pares i mares, iaios i iaies i familiars.

Amb processó i amb acompanyant musical, els comuniants son arreplegats per les seues cases per a portar-los a l’església on els esperen els veïns i veïnes del poble i la gent convidada. Una vegada acabada la cerimònia eclesiàstica, es pares i mares dels comuniants, conviden a les persones convidades a un dinar en algún restaurant de la comarca.


La celebració ja comença el dissabte 2 de juny a les 18:00 hores amb la visita de Draco a les cases dels comuniants. Draco és un drac que fa 11 metres de llargaria i 2 i mig d’alçada que trau fum per el seu nas i que és molt simpàtic amb els xiquets i xiquetes. Draco és un drac que pertany a l’Associació Cultural l’Esportí i ja s’ha convertit en habitual la seua visita als comuniants la vespra de la seua festa.


Draco, el drac de l'Esportí

Que és la Primera Comunió, en que s’ha convertit i els motius pels quals els xiquets i xiquetes, pares i mares la volen celebrar, és un qüestió molt llarga i que de segur ens portaria a llargues deliberacions i diferents punts de vista, però ara no toca. Un altre dia serà

dijous, 24 de maig del 2012

XIX Marxa BTT Potries - Elx

El proper dissabte 26 de maig, 520 ciclistes correran els 150 quilometres que separen Potries d'Elx per antigues vies de tren.

La seua arribada a Beniarrés sera cap a les 10:30 hores del matí, esmorzant al nostre poble al carrer Rosa Escrig.

Sera tot un luxe veure aquesta gran colla de gent amanst de la natura i la bicileta.



dimarts, 22 de maig del 2012

365 dies i quasi tot per fer




Un dia com hui de l’any 2011, els beniarresins i les beniarresines, estavem convocats a les urnes per triar a les persones que anaven a gestionar el nostre Ajuntament al llarg dels propers 4 anys.

El poble sobirà va voler que el Partido Popular governara l’Ajuntament de Beniarrés am majoria absoluta, enviant al PSPV-PSOE i al BLOC a l’oposició.

Han passat 365 dies amb un govern de majoria absoluta del PP i per tant el que s’ha fet o s’ha deixat de fer al nostre poble ha sigut voluntat de la formació política que ostenta la majoria absoluta al consistori beniarresí, el Partido Popular.

En aquests 365 dies, s’ha pujat la taxa de la brossa, s’ha pujat la taxa de l’aigua, s’ha pujat l’impost de bens immobles (IBI), s’ha pujat el carnet de la piscina municipal, es pagarà per participar als curos de natació.

En aquests 365 dies, l’Ajuntament ha demanat préstecs per valor de més de 190.000 € per tal de fer front a les factures pendents de pagaments a proveïdors. S’ha tancat l’any amb un dèficit de més de 149.000 € i l’any 2011 es va tancar amb més de 290.000 € en factures pendents de pagament.

En aquests 365 dies, no s’ha convocat cap oferta de treball públic per part de l’Ajuntament encara que estan pressupostades als diferents pressupostos aprovats per el PP, hi ha més gent  que mai sense treball a Beniarrés i el que és més preocupant, sense perspectives de trobar-ne, sent el polígon industrial, quasi en la seua totalitat, bancals plens d’herbes.

En aquests 365 dies, no s’ha construït un sol habitatge nou a Beniarrés ni s’ha desenvolupat l’àrea de repartiment del Dr. Orero per tal de construir nous habitatges i que els jovents del poble i altra gent que opta per viure al nostre poble ho puga fer.

En aquests 365 dies hem vist com el turisme rural passa de llarg per el nostre poble, podent ser aquest sector un motor per a crear treball i prosperitat a bars i botigues

En aquests 365 dies, s’ha construït una nova zona recreativa al toll de Picotares, s’ha posat en funcionament un nou bar de propietat municipal i s’ha acabat de construir el nou Centre Social, però que en la actualitat es troba en les seues portes tancades a falta de fer reformes i equipar-lo.

365 dies donen per a molt però està quasi tot per fer.


dilluns, 21 de maig del 2012

Mor un jove de Cocentaina en la 'plantà del xop'


Aquest dissabte la localitat de Planes (El Comtat) va celebrar un dels seus festejos més ancestrals com és la popular 'plantà del xop'. Però en aquesta ocasió, la festa va tenir un sabor molt més amarg que en altres ocasions.

Aquesta festa es celebra tots els anys a finals de maig o principis de juny, segons com marque el calendari en relació a la Quaresma. Els joves del poble i dels municipis veïns ixen al bosc per tallar un xop, portar-lo fins el poble i més tard plantar-lo al mig de la plaça Bisbe R. Sanus, on permaneix fins el Corpus, quan es talat.

Però el tràgic succés no va deixar que la festa es culminarà com tots els anys. Mentre el tronc, d'una longitud de 12 metres, era transportat pels joves amb l'ajuda d'uns puntals, aquest va relliscar de les seues mans amb la mala fortuna que va caure al cap d'un d'ells, causant-li la mort a l'instant.

El jove de 25 anys, veí de Cocentaina i molt conegut per jugar al futbol a diversos equips i a última hora al Ye-Faki, va acudir a la festa acompanyat pels seus amics, que van quedar totalment commocionats pel que havia ocorregut i van haver de ser atesos per sèries crisi d'ansietat.

Altre jove va resultar ferit a la cama, i va ser traslladat ràpidament a l'Hospital comarcal d'Alcoi.

Aquesta celebració succeeix a Planes cada any des de fa molts anys, i mai havia passat cap accident tan remarcable fins aquest 2012. A hores d'ara, tant la localitat de Planes com la de Cocentaina estan totalment commocionades per l'accident tan desafortunat.

divendres, 18 de maig del 2012

Unix-te per a defendre els teus interessos front a la CAM


L’amic “Benfotut” m’ha enviat aquest correu per a que siga publicat al blog “Beniarrés al dia” per a unir-se devant els atropellaments als quals molts veïns i veïnes de Beniarrés s’han topat amb la CAM i els seus productes.

El correu diu el següent:


Hola, estoy sindicado en AIVCAM, Asociación de Impositores Valencianos de la CAM . Todos somos clientes afectados por los productos paralizados, tanto participaciones preferentes, cuotas participativas ,deuda subordinada perpétua y otros productos. A diferencia de otras asociaciones, AIVCAM presidida por el Sr Baeta (también cliente afectado) mantiene una estrategia de negociación directa con el Banco Sabadell. No promueve manifestaciones ni demandas, que al final poco le importan al BS, si no por la via de acuerdos y negociaciones y siendo que formamos un FONDO DE COMERCIO de una manera fime y segura para el interés de todos nosotros.

No se pagan cuotas, pero siendo consciente de los gastos que tiene la asociación en cuanto al alquiler de locales para las asambleas informativas se puede hacer una aportacion de 5 o 10 euros.

Os dejo el enlace por si quereis echarle un vistazo y os animo a sindicaros, cuanto mas seamos mejor. Tambien hay un foro habilitado donde podeis hacer un seguimiento de las negociaciones y tambien comentar o preguntar vuestras dudas a un asesor financiero.



Un fons de comerç és la suma de tots els actius amb què es pot pressionar el BS o a qualsevol altra entitat financera per poder aconseguir una negociació el més avantatjosa possible per als nostres estalvis que,ara per ara, estan immobilitzats.

No és el mateix anar individualment amb, pose per cas, un total de 20000 €, que anar 300 afectats amb un total de 2000000 de €. Per descomptat que ni el tracte ni les condicions serien les mateixes.Aquest és l'esperit i la tasca de AIVCAM.

Cal dir que no hi ha cap ànim de lucreque tot es realitza de forma altruista.


Si algú té algun dubte i jo el puc aclarir, ho faré gustosamente. Envia uncorreo a:

                     benfotut@gmail.com

  Salutacions

dimecres, 16 de maig del 2012

Per si ho vols saber


El passat dilluns vaig assistir com a públic al ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés.

La sessió plenària va tindre lloc a les 19:30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Beniarrés. Com a públic em trobava jo sols, el que hem fa pensar que la gent de Beniarrés “passa” olímpicament del que es decideix per part dels qui ens representen.

Aquest passotisme, al meu parer, és molt preocupant i és com a conseqüència del que vegem a les televisions, on els polítics semblen gent llunyana que sols mira per el seu melic i el seu propi benestar.

La política local es diferent i crec que la gent, per a poder opinar, deu estar informada i res millor, que estar informat de primera ma i no del que es diu al mercat, als bars o als cantons.

Cadascú és lliure de fer el millor que considere oportú.

A la sessió plenària es van aprovar diferents assumptes. Aquest és el que he considerat més important:

-Es va aprovar demanar un prèstec bancari de 100.000 € a un interès entre el 5 i 7 % per a fer front a factures pendents realitzades abans del 31 de desembre de 2011.

-Es va aprovar posar una taxa de 6 € per als qui facen el curs de natació i que estiguen subvencionats i de 20 € per als qui facen el curs i no el tinguen subvencionat. Aquest any sols hi haurà subvenció per a 20 xiquets o xiquetes.

-Es va aprovar pujar el carnet de la piscina municipal per a la gent entre els 16 i els 65 anys de 18 a 25 €. També pujar el dels pensionistes de 15 a 20 € i l’entrada diaria a la piscina, quedant-se en 2’5 € al dia.

-Es va aprovar crear una taxa de 3 € per a les persones que vullguen gaudir de la degustació gastronòmica en la Fira de Beniarrés.

No cal dir que les coses a l’Ajuntament de Beniarrés, s’aproven o no, si el Partido Popular vol, doncs té la majoria absoluta al consistori per què 5 regidors del PP són més que els 4 que formen l’oposició.

També, per part de l’alcalde es va informar, que ha data de la sessió plenària no es sabia si aquest estiu s’obririen les dues piscines municipals. Tot estava en l’aire i depenia de diferents factors.

El que si que no es va informar, i em preocupa, és que no es va dir res per part de l’alcalde  si l’Ajuntament de Beniarrés havia sol·licitat acollir-se a les convocatòries del PAMER, EMCORP o EZOINT, per tal de crear al llarg de l’estiu llocs de treball per a la gent desempleada de Beniarrés.

Doncs bé, açò és el que he considerat més important de la darrera sessió plenària.



Nit de lladres


La passada matinada dels dimarts 15 al dimecres 16 de maig, els lladres, els fills de puta dels lladres han estat ha Beniarrés.
 
Un taller mecànic i una empresa d’excavacions han sigut les víctimes. Com a botí, 3 cotxes, maquinària del taller i maquinaria agrícola entre altres coses més.

La indignació és evident, tant als qui els han robat com a a la resta del poble, que no sap qui serà el pròxim en ser la nova víctima d’aquesta gentola.

Desgraciadament, fa un temps que ens visiten. 

Esperem que siga la última vegada, per el bé de tots.

Vaga del professorat


Circular informativa dels i les mestres del col·legi públic "Perputxent" de Beniarrés

Davant la vaga del professorat per als dies 16 i 17 de maig de 2012, la direcció del centre els comunica:
                                          
-S’aplicarà el decret de serveis mínims acordat entre la Conselleria d’Educació i els Sindicats, per tant el centre estarà obert.

-Les classes no es podran impartir amb normalitat.

-No es pot assegurar el servei de menjador.




dilluns, 14 de maig del 2012

Saps que hui hi ha Ple a l’Ajuntament de Beniarrés?


Hui dilluns, a les 19:30 hores, es celebra a l’Ajuntament de Beniarrés, sessió plenària de caràcter extraordinari.

Aquesta vegada a la web de l’Ajuntament del nostre poble, s’ha publicat la convocatòria i l’ordre del dia. Et convide a que la trobes a la web oficial de l’Ajuntament de Beniarrés, doncs s’hi troba a “primera plana i a la vista”. Si després d’un temps no l’has trobat, punxa en aquestenllaç i podràs llegir l’ordre del dia. No busques llegir cap acta de les sessions plenàries ni cap convocatòria de l’any 2012, per que no les trobaràs. Simplement, per que no hi ha cap acta publicada. Coses de la tecnologia.

A l’ordre del dia es pot llegir que l’Ajuntament de Beniarrés vol demanar un nou préstec per a fer front al pagament de factures pendents de pagament corresponents a l’any 2011 i anteriors.

També es pot llegir la intenció de l'equip de govern de revisar taxes i la crear de nous pagaments per a la Fira de Beniarrés.

Curiosament, una veïna del nostre poble (desconeixc com ho sap), el diumenge de matí, m’ha dit que es pretén pujar el carnet de la piscina un 30 % i que es vol fer pagar per fer els cursos de natació que organitza l’Ajuntament als qui hi participen. A més a més, segons l’ordre del dia, es preten crear noves taxes per a la Fira de Beniarrés, tant per als qui venen a vendre com per per als que la gaudeixen de les degustacions gastronòmqiues que s'organitzen.

Així que ja saps, hui a les 19:30 hores, sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés. Em permet el luxe de convidar-te si vols saber de primera ma el que es pretén debatre i aprovar per a tots i totes.

divendres, 11 de maig del 2012

La masa de aire africano eleva los termómetros a 31º en Muro y Beniarrés

La masa de aire africano que está afectando a toda la península elevó ayer los termómetros hasta los 31 grados en Muro y Beniarrés. Los dos municipios de El Comtat marcaron ayer las máximas de la provincia de Alicante, en una dinámica que se mantendrá tanto hoy como el fin de semana.

Las temperaturas que se están registrando durante estos días son altas para un mes de mayo, aunque no excepcionales según los expertos. Con todo, la masa de aire africano se dejó sentir ayer con intensidad en la provincia, donde los termómetros alcanzaron los 31 grados en Muro y en Beniarrés, y los 30 en l'Alqueria d'Asnar, o los 29 de Alcoy, Ibi, Elda u Orihuela. En la costa las temperaturas fueron un poco más suaves, como lo demuestran los 27 de Alicante o los 24 de Dénia o Torrevieja.


La masa de aire caliente continuará instalada en la provincia durante la jornada de hoy, con temperaturas similares, e incluso el fin de semana, cuando incluso podrían subir un poco más. Habrá que esperar al lunes para que la situación tienda a normalizarse.



dimarts, 8 de maig del 2012

Parlem dels mosquits


El passat diumenge vaig assistir al darrer partit que el Beniarres CF jugava al camp de “La Paraen aquesta temporada. El nostre equip va perdre contra el Castalla CF. Tots amb els qui estava es queixaven de la gran quantitat de mosquits.

Hui he estat al par del Dr. Fleming amb el meu fill, jugant i berenant. Per cert, a més a més dels jocs  i “columpios”  estar deixats i en un mal estat, no existeix ni una font pública en tot el parc. Tots amb els qui estava al parc es queixaven de la gran quantitat de mosquits.

Hui ha començat la calor i amb ella la presencia de mosquits serà cada vegada més nombrosa, picant-nos, creant-nos molèsties, alguna que altra reacció al·lèrgica i el que es pitjor, amb la picada dels mosquits, es poden transmetre malalties i infermetats.

A data de hui, no he vist cap actuació al nostre poble i als voltants , de l’empresa que porta molts anys fent el tractament contra els mosquits. Per altra banda m’han dit, i per tant, pot ser veritat o no, que amb  motiu de la crisi econòmica que estant patint les institucions públiques i el nostre Ajuntament de Beniarrés, aquest any no es procedirà al tractament contra els mosquits.

Com he dit abans, es una noticia que m’han dit i que no es tic capacitat ni afirmar-la ni desmentir-la, però als fets en remet.

Espere que de ser certa aquesta informació, el nostre Ajuntament actue amb  contundència i amb responsabilitat com a gestor dels diners públics i vetllador dels interessos de tots els ciutadans de Beniarrés. 

dimecres, 2 de maig del 2012

Un mes de maig de l'any 2011


Al mes de maig de l'any 2011 es publicava aquest article al blog "Beniarrés al dia". Un any després tot segueix igual, amb l'agreugament, de que com estem en crisi, perilla l'obertura de la vella piscina municipal, per allo d'estalviar i l'area de repartiment segueix sense urbanitzar-se.

Vos deixe l'escrit publicat l'any passat en aquest mateix blog:

El grup municipal socialista ve presentar fa un temps aquesta instància a l’Ajuntament de Beniarrés . L’escrit deia el següent:

EXPOSA:

Aquest estiu va ser inaugurada la nova piscina municipal al carrer Dr. Orero.

La piscina té una zona que l’envolta per a poder prendre el sol que es troba delimitada per una perímetre quadrangular.

La piscina es troba en terreny catalogat com a dotacional segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Beniarrés vigent actualment però al nostre entendre, la zona per a prendre el sol està ocupant zona catalogada en el PGOU com a zona verda, la qual té que estar separa de la zona dotacional mitjançant una barrera física i tindre un altre ús diferent al que el que li se està donat actualment, així com estar disponible per a tota la població tot l’any i no sols el període de temps en que es trobe oberta la piscina

SOL·LICITA:

Certificat per part del tècnic competent sobre la qualificació i catalogació dintre del PGOU vigent de Beniarrés de tot el perímetre que ocupa la zona delimitada com a piscina municipal, inclosa la zona per a pendre el sol.

Certificat per part del tècnic competent sobre si la zona dotacional i zona verda deuen anar separades mitjançant una barrera física.

La resposta per part de l’arquitecte municipal va ser l’esperada i confirmava el que pensàvem i era que l’actual recinte de la piscina està ocupant terrenys catalogats com a zona verda. Aquests terrenys tenen que anar separats mitjançant un barrera física del que és el recinte del piscina, reduint l’espai que ara hi ha per pendre el sol en més de 220 m2. Aquesta ocupació de terrenys està autoritzada per l’adjudicatari del PAI, mentrestant no comencen les obres d’urbanització (construcció de carrers i solars) del PAI de la zona del Dr. Orero.

La cosa queda bastant clara, el terreny que hui coneguem com a la nova piscina municipal, no correspon amb la realitat, doncs aquest terreny li s’han de llevar més de 220 m2 per a construir un parc amb columpios, fonts i arbres, que té que estar perfectament delimitat i separat físicament dels terrenys que ocupen la nova piscina.

Quan s’urbanitze l’àrea de repartiment del Dr. Orero i es construeixca aquest parc, la zona per a pendre el sol i eixugar-se, es reduirà considerablement al que hui en dia coneguem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...